Veel noviteiten Esperit tijdens Espremière 2019

04-10-2019    09:29   |    Goedemorgen

Op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 oktober houdt Esperit drie open dagen. Tijdens de Espremière Edition 2019 kondigt de specialist in stekmateriaal, groene planten en arrangementen een groot aantal noviteiten aan.

Ook is er gelegenheid voor bezoekers om kennis te maken met het Esperience Center, de nieuwe showroom van Esperit Plants en Esperit Elements.

De driedaagse beurs wordt gehouden in het nieuwe bedrijfspand aan de Woutersweg 16 in 's-Gravenzande. Dat is een van de locaties waar Esperit Plants groene planten opkweekt, met name ficussoorten. Onder een eigen label, Esperit Ficuss, levert het bedrijf tientallen soorten, waaronder veel exclusieve variëteiten. Het is ook de nieuwe locatie van Esperit Elements. Met de inrichting van een nieuwe showroom kan Esperit het complete assortiment nu overzichtelijker en aantrekkelijker presenteren. Daarvoor is in het pand aan de Woutersweg een eigen Esperience Center ingericht.

Nieuwe variëteiten Tijdens de Espremière Edition 2019 zijn er weer veel nieuwe variëteiten van groene potplanten te zien. De Espremière is ook de etalage voor het nieuwe assortiment van Esperit Elements, het label voor bijzondere maatwerkarrangementen. De beurs is op 8, 9 en 10 oktober dagelijks toegankelijk van 8.00 tot 16.00 uur. 


(Foto: www.esperit.nl)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Sponsor worden van Max?

Dinsdag kondigde het online platform voor gebruikte auto's CarNext.com een persoonlijk sponsorcontract met...