VTH partner Delphy ISFC

VTH partner Delphy ISFC

Van Tuijl Haaften is innovatiepartner geworden van Delphy Innovative Soft Fruit Centre, zo laten beide partijen weten.

Van Tuijl Haaften (VTH) is een toonaangevend producent en handelsbedrijf in potten, trays en sticks. Ook ontwikkelt Van Tuijl standaard potten en maatwerk voor kwekers. Het bedrijf kan alles bieden waar een plant in groeit of mee ondersteund wordt. Vanuit een persoonlijke en betrokken benadering worden de wensen van de klant tot in detail besproken en verwerkt tot maatwerkproducten. Met korte levertijden en een servicegerichte houding is het mogelijk de klanten efficiënt, snel en op maat te bedienen. Eigen transportlijnen, een eigen machinepark voor spuitgietproducten en een eigen magazijn maken dit mogelijk.

De zachtfruitmarkt is voor VTH een relatief jonge markt waar nationaal en internationaal veel groei zichtbaar is. Betrokkenheid bij de zachtfruitsector kwam vanuit een dealerschap met een Deens bedrijf dat paperpots produceert. Inmiddels maakt van Tuijl diverse aardbeibakken en potten speciaal voor zachtfruit.

De opkweek van jonge planten in zachtfruit via paperpots is bewezen en het is de wens van VTH om dit nog verder uit te werken. Bijvoorbeeld door het mogelijk te maken dat een zachtfruitkweker vanuit kostenbesparing en versheid van de plug zelf paperpots kan produceren. "Wat we het liefste doen is de ontwikkeling van klantspecifieke producten waar de gehele markt iets aan heeft. We zitten graag met onze neus op de ontwikkelingen in de teelt."

De meerwaarde van het innovatiepartnerschap is dat bij Delphy ISFC partners uit verschillende andere disciplines betrokken zijn. VTH wil samenwerken en samen ontwikkelen: kennis én kennissen opdoen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v