Wat zegt jouw DNA over jouw voedingsbehoefte?

14-10-2019    10:31   |    Goedemorgen

28 oktober a.s. is Koppert Cress in Monster het decor voor een bom volle avond over Sport en Voeding. Topsport Westland organiseert vanaf 19.30 uur weer een MEET UP voor iedereen die op zoek is naar praktische tips, handige recepten en zich wil laten verrassen door bijzondere smaken.

“We hebben tevens een super mooi innovatief verhaal” vertelt Edwin Zuidgeest, Voorzitter van Stichting Topsport Westland. “Natasja van der Lely van Koppert Cress presenteert hoe jouw DNA je kan vertellen welke voedingsstoffen jouw lijf nodig heeft. Het is nog niet toegankelijk voor het grote publiek, maar wel een mega inspirerend verhaal!”
 
Waar je wel morgen mee aan de slag kan is de bijdrage van Marjolein van Dop van LijfStijl diëtisten en auteur van het boek Doe effe gezond. Want hoe krijg je een gezonde maaltijd op tafel met een fanatiek sportend kind in huis? “De vele trainingsuren en de andere voedingsbehoefte zorgen voor een uitdaging om te combineren met de rest van het gezin. Marjolein weet raad en geeft praktische tips.”
 
Om het programma compleet te maken en ook de smaakpapillen niet te vergeten presenteert Stijn Baan van Koppert Cress een proeverij van cressen. “Al met al een bomvol programma, waar men voor aan kan melden via topsportwestland.nl. Doe dat wel snel, want we zitten al op 75% van de maximale zaalbezetting."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Ook te huur

Wist je al dat je het hele jaar door eenvoudig elektrotrekkers kunt huren bij Steenks Service? Zo kun je voor...