Bloemen voor de sier

07-04-2020    10:44   |    Goedemorgen

De sierteeltsector voelde als één van de eersten de gevolgen van de coronacrisis. 70% van de bloemen moest de afgelopen weken rechtstreeks de afvalcontainer in. Een ander gevolg van de crisis is dat vele medewerkers vanuit huis werken of te maken hebben met veel extra maatregelen op de werkvloer.

Bloemen voor de sier, een initiatief van DLV Advies en De Vreede Holland, in samenwerking met Nederlandse bloementelers, brengt deze twee groepen samen. Werkgevers kunnen voor een klein bedrag hun medewerkers bedanken voor de flexibiliteit en inzet én de sierteeltsector steunen.

Volle kantoren zijn ingeruild voor thuiswerkplekken en sommigen zijn opeens full-time vader/moeder, meester/juf en medewerker tegelijk. Maar denk ook aan medewerkers op productielocaties. Zij gaan iedere dag toch de deur uit om ons land draaiende te houden. Een mooi moment voor een fleurig bedankje.   

Bij Bloemen voor de sier kan iedere werkgever een boeket of een plant bestellen voor zijn medewerkers. Deze worden indien gewenst op ieder thuiswerkadres geleverd. Op deze manier wordt verspilling van het mooie product tegen gegaan, kunnen de siertelers hun product afzetten en wordt thuiswerkers een hart onder de riem gestoken. Win-win-win.

Meer informatie en bestellen? Kijk op www.bloemenvoordesier.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws