'Wie online niet meedoet, bestaat straks niet meer'

26-11-2021    09:50   |    Goedemorgen

Yuverta organiseert een serie cursussen rondom e-mailmarketing en e-commerce voor sierteeltondernemers. De noodzaak om je als ondernemer op dat vlak te ontwikkelen wordt steeds groter, zo liet Marleen van Arendonk vanochtend op Paprika Tasty Radio weten.

Waarom zou de sierteelt bij dergelijkse cursussen gebaat zijn? "De wereld en mensen veranderen. Mensen en bedrijven oriënteren en kopen 24/7. Wie niet meedoet bestaat binnenkort niet meer en vanwege achterstand op digitaal gebied, houding van meerderheid én sinds corona de enorme vraag naar én waardering voor groen, bloemen & planten", aldus Van Arendonk.

Volgens Van Arendonk kopen mensen en bedrijven steeds makkelijker en meer online. "De groei van e-commerce is afgelopen jaren al bijzonder groot geweest. Corona heeft de groei van online verkoop een gigantische spurt gegeven. E-commerce is geen trend maar een kanaal waar je als organisatie niet meer omheen kan."

Wil je meer weten, check dan https://llo.yuverta.nl/ of luister het volledige gesprek terug via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Zelf sambal maken?

Er zijn oneindig voor variaties voor verschillende sambals, maar één van de favorieten van Westland Peppers is...

Twitter: Digitaal lintje

Vanochtend heeft Maarel Orchids het digitale lintje doorgeknipt voor de lancering van haar nieuwe website. De...