Wie wint de FleuroStar 2021?

24-06-2021    09:38   |    Goedemorgen

Welke plant volgt Dahlia Sincerity van Syngenta Flowers op als nieuwe FleuroStar winnaar? Wordt het Begonia I'CONIA Aroma Peach (Dümmen Orange), Pelargonium Estelle Appleblossom (Florensis), Petunia Fun House Potpourri (Syngenta Flowers) of Verbena Mr. LavaLava (Selecta one)? Elk van deze inzendingen streeft ernaar om de volgende winnaar met de wow factor op het verkooppunt te worden.

De nieuwe FleuroStar winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Fleuroselect Winnaars Livestream op 29 Juni om 15.30 uur. Gezien Fleuroselect voor het tweede jaar op rij de Gold Medals niet op de gebruikelijke wijze kon overhandigen, combineert de organisatie alle awards in één Fleuroselect Winnaars Livestream. Gedurende het eerste deel van het event worden de medailles officieel overhandigd aan de Gold Medal winnaars voor 2021 en 2022. Vervolgens worden de FleuroStar kandidaten voorgesteld en de nieuwe FleuroStar winnaar bekendgemaakt.

Het event vindt plaats in een hybride format met twee vertegenwoordigers per deelnemend bedrijf die de prijsuitreiking bij Floralis in Lisse ter plaatse bijwonen. De overige leden, collega's uit de sector en journalisten worden van harte uitgenodigd om het event te volgen via de livestream. Registratie hiervoor kan via de Fleuroselect website.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fan van Berg

Op de Benomic Star buisrailwagen van Berg Hortimotive kun je nu ook een fan monteren, om het werk aangenamer...