WINNEN: Fietsvakantie op Mallorca

28-06-2018    11:33   |    Goedemorgen

Als jij ons Tourspel Bonjour Le Tour wint, ontvang je een lang weekend fietsen op Mallorca, met verblijf in een prachtige villa. Wie wil dat nu niet?

Bonjour Le Tour is het Tourspel voor de tuinbouw. Iedereen die wil, kan zich inschrijven en een team opstellen. Met dat team verdien je elke etappe punten, en ook je voorspelde eindklassement levert punten op. Kortom, kun jij de andere wielergekken in onze sector laten zien dat jij de grootste wielrenexpert ben? Schrijf je dan nu in voor Bonjour Le Tour. Inschrijven kan tot aan de startdag van de Tour de France, maar niet tijdens!

Meld je nu aan voor Bonjour Le Tour!

Bovendien is er nog een mooie reden om mee te doen. Onze hoofdsponsor Bike Villas Mallorca stelt een geheel verzorgde fietsvakantie in het najaar beschikbaar voor de winnaar! Bike Villas Mallorca heeft een aantal villa's op Mallorca, van waaruit zijn fietstours aanbieden over het prachtige eiland. Zowel sportief als recreatief, dus voor ieder wat wils!

Bekijk hier hun website.

Dat lijkt ons een prijs die jij wel wil winnen. Kortom, uitgeroepen worden tot de grootste wielrenexpert in de tuinbouw en tevens een mooie fietsvakantie winnen. Het kan bij Bonjour Le Tour!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws