Bloomon lanceert feestcollectie

Bloomon lanceert feestcollectie

Happy holidays! Online bloemist bloomon trapt het feestseizoen af met de lancering van een uitgebreide collectie en voegt voor het eerst mini kerstbomen en planten aan het aanbod toe. Of je nou iemand in de kerststemming wilt brengen of de host wil bedanken voor een etentje, ieder ontwerp is met veel aandacht door floral designers samengesteld en gevuld met de beste bloemen van het seizoen.

Nieuw: mini kerstbomen en planten
Geen plek in huis voor een grote boom? De mini kerstbomen - inclusief decoratie, verlichting en pot - zorgen voor een kerstsfeer in iedere ruimte. Naast een traditionele variant is er ook een minimalistische versie genaamd Scandinavian Treat. Deze mini kerstboom heeft luchtigere takken en een chique strik als piek. Extra leuk: na de feestmaand kun je de mini kerstbomen herplanten zodat je er volgend jaar weer van kunt genieten.

Planten zijn here to stay en ook deze mogen daarom niet in het interieur ontbreken. Met een Amaryllis haal je dankzij de felrode kleur de ultieme kerstklassieker in huis. Liefhebber van de Scandinavische interieurtrend? Daar past de Hellebore, ook wel kerstroos genoemd, vanwege de witte kleur juist heel goed in.

Klassiek of juist modern
Of je nou dol bent op traditionele kerstkleuren zoals bordeaux en grijsgroen of juist houdt van een moderne bos gevuld met bloemen in sneeuwwit en pasteltinten, in de collectie is voor ieder wat wils. Naast echte feestklassiekers - zoals heerlijk geurende Pinus-takken en rode Ilex-besjes - zijn in de boeketten ook verrassende stelen zoals Scabiosa’s en sierlijke trosroosjes terug te vinden.

Kransen feestje
Van minimalistisch groen tot droogbloemen, voor op de tafel of aan de deur én in verschillende formaten. De keuze aan kransen is dit jaar nog groter. Maak aftellen tot de kerst extra feestelijk met tafelkransen. Deze worden compleet geleverd met vier kaarsen naar keuze - één voor elke zondag - en bijbehorende stekers om ze op de krans te kunnen plaatsen.

Geef meer dan de standaard kerstkaart
Iemand bedanken voor zijn of haar inzet, steun of geweldige prestatie het afgelopen jaar? Geef naast je floral gift nog een verrassing, zoals luxe bloomon bonbons of een Blomus Cinnamon & Apple geurkaars. Je kunt kiezen uit kant-en-klare cadeaupakketten of zelf een extra cadeau toevoegen tijdens het bestelproces.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v