Kerststerren op televisie

Kerststerren op televisie

Zet aanstaande maandag 26 december om 19:10 je televisie aan, want dan sprankelen honderden kerststerren in het botanische kersthuis van bloemstylist Sarah Dikker. In de kerstspecial van Binnenste Buiten geeft Sarah een inkijkje in haar woonhuis, dat zij omtoverde tot hét ultieme botanische kersthuis.

Elk seizoen verlaten miljoenen kerststerren de Nederlandse kwekerijen, om bij consumenten uit heel Europa te zorgen voor het ultieme kerstgevoel. Kerststerren horen nu eenmaal bij kerst! Om dit gevoel extra te benadrukken, creëerden Pull Position en bloemstyliste Sarah Dikker het ultieme kersthuis. Zo werd een kerstboom van wel 5 meter hoog gedecoreerd met kerststerren, een ware eyecatcher midden in de woonkamer. Daarnaast werd er een prachtige dinertafel gecreëerd, verschillende gezellige hoekjes gemaakt en werd bijna elke kamer van het huis opgefleurd met de feestelijke kamerplant.  

Televisieprogramma Binnenste Buiten is dagelijks te zien op NPO 2 en focust op wonen en interieur, eten, buitenleven en natuur. Het programma geeft inkijkjes in woonhuizen met bijzondere verhalen. In de uitzending op 26 december vertelt Bloemstylist Sarah Dikker over haar over- de top-aan  geklede kersthuis, waar maar liefst honderden kerststerren voor gebruikt werden! Sarah is gek op bloemen en planten en houdt ervan om mensen te verrassen en inspireren. Deze kerst pakte zij daarom extra uit en laat daarmee consumenten zien hoe veelzijdig de kerstster is én hoe je er de ultieme kerstsfeer mee creëert.  

Benieuwd naar het resultaat? De kerstspecial van Binnenste Buiten wordt uitgezonden op 26 december op NPO 2 om 19:10. Het programma is natuurlijk ook later terug te kijken via uitzending gemist. 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v