Kolibri breidt uit

Kolibri breidt uit

Het consumentenmerk van OK Plant, Kolibri Company, introduceert Kolibri Bouquet, een slim plantenarrangement met orchideeën als een goedgevuld boeket bloemen. Met langdurige sierwaarde en kwaliteitsborging door een inventieve inlay met watergeefsysteem.

De consument haalt energie uit de natuur; een belangrijke motivator voor de ontwikkeling van het consumentenmerk Kolibri. Kolibri Bouquet is een volumineus plantenarrangement, waarmee de consument direct groen met impact in huis haalt. Voor de retailer is Kolibri Bouquet een succesverzekerde aanvulling op het groene lifestyle schap. Het plantenconcept wordt geleverd inclusief watergeeflont van WaterWick. Elke plant kan individueel uit het plantconcept gehaald worden en blijft in z’n eigen kweekgrondomgeving. Dit komt de houdbaarheid van met name de orchidee ten goede. Kolibri Bouquet wordt geleverd inclusief tijdloze rietenmand. Het plantenarrangement verleidt de shopper door een goedgevuld boeket orchideeën. Voor zichzelf of om cadeau te doen.

De Kolibri Bouquet is beschikbaar in verschillende varianten, vormen, maten en kleuren en is te zien tijdens de Trade Fair Aalsmeer.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v