Thursd onthult Floral Trend Color voor 2024

Thursd onthult Floral Trend Color voor 2024

Wat is er mooier dan je dag te beginnen met een helderblauwe lucht en dansende witte wolken? Het geeft je energie voor een frisse start en tegelijk brengt het net als bloemen en planten kalmte en geluk. Genoeg licht zorgt ook voor de mogelijkheid tot groei. Maar dat kan alleen in een gebalanceerd klimaat. Het vraagt daadkracht van ieder van ons om hieraan een steentje bij te dragen. De keuze voor deze twee kleuren staat symbool voor een nieuw begin, creativiteit en een open mindset. De ‘Sky Is the Limit!’ Thursd Floral Trend Color 2024 Sky Blue & Bright White laat ons ook het oneindige potentieel zien dat we zowel in ons hebben en dat zich om ons heen bevindt.

Traditioneel onthult sierteeltmediaplatform Thursd.com in November de Floral Trend Color of the Year. Voor 2024 zijn dat twee kleuren die mekaar kracht bijzetten: Sky Blue (#4BAEFF) & Bright White (#FFFFFF). Samen beelden ze creativiteit, openheid, en een nieuwe start uit, en laten ze zien dat de mogelijkheden van het leven zo groot zijn als de hemel boven ons.

The Sky Is the Limit
'The Sky Is the Limit' wordt meer dan een zinsnede; elke dag is een nieuw begin, en dat geeft oneindige kansen. Met een open hart, heldere geest en een creatieve mindset. Daar staan deze kleuren voor. Net zoals de lucht geen grenzen kent, kent ons potentieel geen grenzen. Bloem designen zonder beperkingen. Met de Thursd Floral Trend Color 2024 overstijg je het tastbare en raak je de kern van je ambities. Het moedigt aan om zonder terughoudendheid te dromen, met onwankelbare vastberadenheid naar de sterren te reiken en de uitdagingen te omarmen die ons hogerop brengen.

Het Sky-kleurenpalet Voor Designers
Zoals elk jaar komt de florale trendkleur met een palet aan bijpassende kleuren die meer zijn dan alleen pigmenten; het zijn emoties die door de lucht zijn geschilderd. De delicate blauwtinten roepen sereniteit en kalmte op, terwijl het warme oranje en zachte goudgeel van het ochtend- of avondgloren hartstochten van diep van binnen opwekken. Zelfs het nachtblauw wat de aarde donkerbruin laat schijnen brengt een gevoel van mysterie en verwondering met zich mee en herinnert ons eraan dat er in de onzekerheden van het leven verborgen schoonheid schuilt. Al de kleuren uit het kleurenpalet dat bij de florale trendkleur komt rijgen we van de natuur, als een geschenk.

Of het nu op het canvas van de lucht is geschilderd of in het bloemwerk van ons leven is verweven, het Sky-palet nodigt ons uit om de diepten van ons potentieel te verkennen en de schoonheid van elk moment te omarmen. Het herinnert ons eraan dat, net zoals de kleuren van de lucht geen grenzen kennen, elke dag een nieuw canvas geeft. Dat geldt ook voor onze ambities, elke nieuwe dag een nieuw begin. In dit hemelse helderblauw en wit vinden we de inspiratie om voorbij het gewone te dromen, naar nieuwe hoogten te stijgen en een meesterwerk met bloemen en planten te creëren dat het grenzeloze spectrum van het leven zelf omvat.

De komende weken staat Thursd.com in het teken van de Floral Trend Color of the Year 2024. Vele bloemenontwerpers van over de hele wereld zullen een bijdrage leveren om bewustwording en aandacht te creëren. Met hun ontwerpen in het kleurenpalet Sky Blue & Bright White vertellen zij waarom het thema voor hen zo belangrijk is. Floral Trend Color Sky Blue & Bright White brengt bloemstylisten en andere designers uit de sierteeltindustrie samen om te werken aan een mooie toekomst. Vanaf vandaag dagen wij ontwerpers van over de hele wereld uit om hun bloemwerk in dit kleurenpalet op hun sociale kanalen te posten met de hashtags #thursdtrendcolor2024, #skybluebrightwhite en #trendcolor2024, zodat wij ze kunnen tonen op Thursd.com.

Impact
Een merk zo invloedrijk als Thursd kan impact hebben op de manier van denken en het doen van mensen. Door voor 2024 een bloementrendkleur te kiezen die gekoppeld is aan onze gemeenschappelijke passie, gebruikt Thursd zijn stem om de createurs in de bloemenbranche aan te spreken.

Thursd is een internationaal online platform/magazine met verhalen van en over bedrijven en personen in de sierteeltsector. Met deze verhalen verbindt Thursd de keten, van veredelaar tot consument.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v