Topbloemen.nl weer als beste getest door Kassa

Topbloemen.nl weer als beste getest door Kassa

Het consumentenprogramma van de VARA testte waar je het beste online rouwboeketten en -stukken kan bestellen. Eerder werd Topbloemen.nl ook al door Kassa als beste getest voor gewone boeketten.

Kassa bestelde bij zes verschillende webwinkels een rouwboeket en -stuk en liet deze door heel het land bezorgen. Alle bloemstukken werden verzameld in een locatie aan de Vecht in Breukelen. Bloemist Jan Dippell Ritzinger en Marjolijn de Rue beoordeelden de bloemstukken. De volgende testcriteria werden beoordeeld: uitstraling, gebruik van bloemen, steek- en bindtechniek en prijs. Ook werd er gekeken of de knoppen net gesprongen zijn, de bloemen moeten mooi open staan op het moment van de uitvaart. Daarnaast vergelijkt het testkoppel de bloemen met de foto’s van de website, om te kijken of je krijgt wat je besteld hebt.

Hoogste cijfer
De beste uit de test is Topbloemen.nl met een dikke 8 voor zowel het rouwboeket als het rouwstuk, het hoogste cijfer van allemaal. Volgens de jury was het allemaal dik in orde, het gekleurde boeket leek als enige echt op de afbeelding van de website. Topbloemen.nl heeft daarnaast de beste prijs- kwaliteit verhouding van alle webwinkels.

Bekijk hier de aflevering

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v