Stand Holstein Flowers in virtuele 'Future Garden'

Stand Holstein Flowers in virtuele 'Future Garden'

Gerberakweker Holstein Flowers is vanaf nu ook te bezoeken in Future Garden, de allereerste virtuele wereld van de sierteeltsector. FM Group lanceerde deze online wereld tijdens de IPM in Essen.

De Future Garden is een nieuwe virtuele wereld waar kwekers, klanten en collega’s inspiratie op kunnen doen en elkaar zelfs virtueel kunnen ontmoeten. Er is van alles te zien. Van inspirerende video’s en informatie tot levensechte 3D scans van de nieuwste producten. Holstein Flowers heeft als één van de eerste kwekers een stand in deze virtuele wereld.  Hier vind je volop informatie en inspiratie over het bedrijf en haar gerbera’s.
 
"Waarom deze virtuele plek? In 2030 brengen wij naar verwachting meer dan 50% van onze vrije tijd digitaal door. Zonder het belang van persoonlijk contact te verliezen zorgt FM Group ervoor dat wij elkaar ook online op een inspirerende plek kunnen ontmoeten. Naast de Expo, de 24/7 online beurs voor kwekers en partners, is er ook een Campus waar de FM Academy gehuisvest is en een Atelier waar u de laatste trends vindt. In het hoofdkantoor neemt u een kijkje in het hart van FM Group."

Bezoek de virtuele stand van Holstein Flowers hier

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v