Open Kwekerijdag 2024

Open Kwekerijdag 2024

Op zaterdag 15 juni openen diverse boomkwekerijen in Hazerswoude-Dorp hun deuren voor consumenten. Dit jaar vindt de Open Kwekerijdag plaats aan de Burgemeester Ten Heuvelhofweg en de Burgemeester Smitweg te Hazerswoude-Dorp. Het publiek is welkom van 10.00 tot 17.00 uur. Van 09.30 tot 10.00 vindt de opening plaats waar deelnemers, pers, sponsors en vakgenoten bij uitgenodigd zijn.

De deelnemende bedrijven dit jaar zijn Boomkwekerij N. van Tol, Boomkwekerij J.G. Noordam, Boomkwekerij Richard Dorst, Koos Buitenhuis Boomkwekerij, Boomkwekerij Barry Wansinck, de KVBC en De Groene Kathedraal.

Centrale plein met carrièreplein
Op het centrale plein, bij Koos Buitenhuis Boomkwekerij, presenteren nog veel andere bedrijven zich. Ook is hier het BoskoopWerkt.nl carrièreplein. Naast opleidingsmogelijkheden worden hier tientallen vacatures getoond aan de verwachte 4000 bezoekers. Boomkwekerijbedrijven uit de Boskoopse Greenport kunnen hun vacature plaatsen op boskoopwerkt.nl, waarna deze ook op de Open Kwekerijdag getoond wordt.

Ook vakgenoten meer dan welkom
Na 12 geslaagde edities, weten Boskoopse, Nederlandse en zelfs buitenlandse kwekers inmiddels de weg naar de Open Kwekerijdag te vinden. Jaarlijks worden de deelnemers meer en meer bezocht door vakgenoten die eens bij de collega’s willen komen kijken. De aanwezige toeleveranciers die zich bij de kwekerijen presenteren, zijn hier een extra meerwaarde.

Door de belangeloze deelname van de kwekers en de gulle giften van Greenport Boskoop, Groen-Direkt Boskoop, Varb en vele andere sponsors, is de Open Kwekerijdag gratis te bezoeken. Ook parkeren is gratis, al verzoekt de organisatie om zo veel mogelijk op de fiets te komen. De Open Kwekerijdag wordt gehouden op zaterdag 15 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur. Bezoek voor actuele informatie www.openwekerijdag.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v