10 jaar Evanthia: zaadjes van succesplanten

10 jaar Evanthia: zaadjes van succesplanten

Evanthia, veredelingsbedrijf uit het Westland, kondigt verheugd een gedenkwaardige gebeurtenis aan: haar 10-jarig bestaan op 1 oktober 2023. In de afgelopen tien jaar heeft Evanthia consequent ingezet op het vergroenen van de wereld, met een productassortiment dat voortdurend groeit en doorontwikkelt, veelzijdigheid en flexibiliteit om in te kunnen spelen op trends en veranderingen, een focus op duurzaamheid en een uitstekende service door het toegewijde team.

Sinds de oprichting in 2013 heeft Evanthia zich volledig gericht op het veredelen van snijbloemen en pot- en perkplanten, de vermeerdering van tropische planten en zaadoptimalisatie. Wat begon als een kleine onderneming met een sterke visie is nu uitgegroeid tot een wereldwijd erkend veredelingsbedrijf met een solide internationaal netwerk in zaad sourcing, productie en distributie. Mijlpalen zijn onder andere: de verhuizing naar en uitbreiding van de locatie in 's-Gravenzande waar nu de veredelingsactiviteiten zijn gecentraliseerd en de productie van tropische jonge planten plaatsvindt; de overname van Enviro, waarmee Evanthia haar positie als veredelaar van snijbloemen uit zaad aanzienlijk heeft versterkt; en de versterking van het management en de commerciële afdeling in de afgelopen jaren.

Directeur / eigenaar Nico Grootendorst is enthousiast over het jubileum en verklaart het succes van het bedrijf op zijn eigen nuchtere manier: "Als je doet wat je zegt en zegt wat je doet, kunnen mensen altijd op je rekenen. We kijken vol verwachting uit naar het volgende decennium, waarin we internationaal blijven groeien en ons richten op langdurige partnerschappen door de hele sierteeltketen heen."

Om dit 10-jarig jubileum te vieren, heeft Evanthia een reeks klantenbezoeken met koffie en gebak gepland, en een feestelijke avond voor de ruim 90 medewerkers. Het bedrijf is dankbaar voor haar klanten, partners en medewerkers die deel hebben uitgemaakt van deze bijzondere reis en kijkt uit naar een veelbelovende toekomst.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v