Winactie Piet Vijverberg

Winactie Piet Vijverberg

Het is 25 jaar geleden dat kwekerij Piet Vijverberg is gestart met de teelt van Phalaenopsis orchideeën. Sander Vijverberg plantte in 1998 zelf de eerste stekken. Het veelzijdige assortiment dat gaanderweg werd aangeboden onder het label Star Quality By5, staat garant voor de hoogste kwaliteit. Om dit heuglijke feit te vieren loopt van 19 t/m 23 juni een winactie. Iedere werkdag krijgt de 25e besteller een cadeaubon voor een compleet verzorgd diner voor twee personen bij sterrenrestaurant Triptyque in Wateringen.

De orchideeën van Piet Vijverberg staan op nummer één als het gaat om de kwaliteit. De planten in 12cm pot zijn sterk, hebben veel takken en bloemen met voornamelijk 3 en 4 takkers, zijn grootbloemig met prachtige grote en sterke bloemen en zijn verkrijgbaar in vele rassen, kleuren en mengsels. Dat Piet Vijverberg deze 5 sterren kwaliteit heeft weten te kunnen produceren is te danken aan het innovatieve karakter van het bedrijf. Het  “vooruitstrevend vakmanschap” is terug te vinden in de bedrijfsprocessen, de techniek en de professionaliteit en bevlogenheid van het gehele team.

Zintuigenprikkelend
Deze eigenschappen komen ook terug in de bedrijfsvoering van restaurant Triptique. Met veel trots hebben Virginie en Niven Kunz op 1 augustus 2020 het restaurant geopend en werden in mei 2022 bekroond met een groene Michelinster. Ze staan in de Lekker top 100 en op nummer 27 op de wereldranglijst beste groente restaurants van de We’re smart Greenguide. Iedere dag werken zij hard om de beste kwaliteit te leveren. Het restaurant bevindt zich net als Piet Vijverberg in het Westland. Er wordt bij voorkeur gekookt met lokale en producten uit deze regio. Duurzaamheid staat ook bij hen hoog in het vaandel.

Vooruitstrevend vakmanschap
Piet Vijverberg is al sinds 1946 actief en is gespecialiseerd in de teelt van Dracaena en Phalaenopsis. De kwekerij kenmerkt zich door haar high-tech teelttechnieken. In de moderne Westlandse kwekerij worden de nieuwste technieken toegepast met gebruikmaking van veel geautomatiseerde processen. Bij veel technische verbeteringen en ideeën in de tuinbouw heeft Vijverberg aan de wieg gestaan.

Kwaliteit
De lat ligt hoog: alleen het beste is goed goed genoeg voor haar internationale klantenkring. Dit laat zich zien in de planten die onder het merk 'Star Quality By5' in de markt worden gezet, maar ook in 'The Big 5 Collection’ en de exclusieve 'White World' die daar onderdeel van uitmaken. Piet Vijverberg werkt volgens zeer hoge standaarden om een exclusief kwaliteitsniveau te kunnen garanderen en blijft innoveren en ontwikkelen op allerlei gebied om steeds te kunnen voldoen aan de vraag van de klant.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v