Decofresh introduceert nostalgische roos

Decofresh introduceert nostalgische roos

Handelaren, bloemisten en designers kunnen hun hart ophalen met de charmante nieuwe Roos Moccachino, een nostalgisch kunstwerk van veredelaar De Ruiter. "Roos Moccachino is de meest romantische bloem van het jaar. Nu al. De delicate warme kleuren passen perfect bij de sfeer van bruiloften. De blozende roze-bruine roos is een compacte bloem die prachtig opent en voegt precies de juiste hoeveelheid kleur toe aan elke ruimte."

Moccachino is een veelzijdige roos die gemakkelijk te verwerken is in elk type decoratie en boeket. Enkele gerenommeerde bloemisten en designers hebben de bloem al getest en zijn razend enthousiast. Andreas Frank, bloemist en floral influencer bij Blumenwerk Neudenau uit Duitsland: “Wat een prachtige schoonheid, delicaat met een prachtig kleurenspel. Rose Moccachino heeft de kans om een van de nieuwe sterren in de huwelijksrozenhemel te worden. Ik kijk nu al uit naar het trouwseizoen 2023.”

Petri van Rijsdijk, bloemist bij Fiori Bloemen uit Nederland: “Moccachino gaat snel en prachtig open en geurt heerlijk! Daardoor is het een perfecte roos voor bruids- en rouwwerk! En deze roos is ook nog eens heel lang! De kleurintensiteit van deze roos is perfect! Van oudroze tot zalmroze, past bij elke combinatie. Een must voor elke bloemist!”

Linda Hanssen, bloemist bij Årstidens Bästa uit Zweden: “Moccachino is vanaf de eerste keer een favoriet. Glad en zachtroze, een perfecte mix. En als de roos in volle bloei staat, is ze gewoon perfect!”

Rose Moccachino is vanaf vrijdag 20 januari exclusief te verkrijgen via Decofresh Roses.
 

 

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!