Qualily lanceert nieuwe Florist Box met winactie

Qualily lanceert nieuwe Florist Box met winactie

Qualily heeft een nieuwe Florist Box geïntroduceerd. In deze ELV 15 doos zijn de kwaliteitslelies van Qualily ook in de doos gemakkelijk herkenbaar voor de groothandel en haar klanten: de bloemist. De Florist Box is vanaf nu beschikbaar via Qualily’s webshop. De lancering wordt gevierd met een leuke winactie voor de handel.

Transport van lelies in dozen komt steeds vaker voor, zeker als het gaat om lange afstanden per vliegtransport. Raymond Vijverberg, mede-eigenaar Qualily, vertelt: “We merken dat de markt ons merk en bijbehorende merkbelofte van hoge kwaliteit waarderen. Voorheen was ons merk niet zichtbaar in de standaard dozen die werden gebruikt. Daar komt nu verandering in met onze eigen Florist Box. Zo zijn we goed herkenbaar en weten groothandels en de bloemisten die bij hen inkopen in één oogopslag dat ze met onze kwaliteitslelies te maken hebben.”

Uitmuntende service is een van de belangrijkste kernwaarden van Qualily vertelt Vijverberg. Hij legt uit: “We verpakken onze lelies naar wens van de klant op onze eigen distributiehub op Royal FloraHolland. Vanaf hier kunnen we de handel snel beleveren van een prachtig product verpakt op maat, wat de doorlooptijd flink verkort. Hoe verser, hoe beter!”
 
Bestel een Florist Box en maak kans op een proeverij!
Speciaal voor de handel organiseert Qualily een leuke winactie ter ere van de lancering. Bestel vóór vrijdag 19 april een Florist Box via Qualily’s webshop en maak kans op een mooie prijs. Ontvang jij de doos met de gouden strik? Dan win je een compleet verzorgde proeverij naar keuze voor jou en je collega’s in de kas van Qualily. De winnaar wordt 19 april bekend gemaakt mag kiezen tussen een bier-, wijn- of theeproeverij. De box is per direct te bestellen via Floriday en Greenmaster.

Duurzaam geproduceerd
Qualily is FSI-compliant en voldoet daarmee aan alle eisen van de markt op het gebied van duurzaamheid. Dit thema heeft een belangrijke positie binnen het bedrijf, uiteraard is de nieuwe Florist Box dan ook duurzaam geproduceerd in samenwerking met Paardekooper Group.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v