'Laat je goed adviseren over keuze voor substraat'

'Laat je goed adviseren over keuze voor substraat'

De ene kas is de andere niet en elk gewas vraag om zijn eigen aanpak. Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren over de keuze voor een substraat, zo meent Accountmanager & Substraatspecialist Cock van der Spek van Lensli.

Hij zei dat vanochtend in de uitzending op Paprika Tasty Radio. Met de juiste kennis en expertise heeft Lensli Substrates alles in huis om telers optimaal te ondersteunen en succesvol te laten telen, meent Van der Spek. "Of het nu veenrijk of veenvrij substraat betreft; wij kunnen telers adviseren en informeren om zodoende tot betere resultaten te komen."

Volgens Van der Spek is Lensli vanwege die kennis en ervaringde meest strategische kennispartner voor de professionele tuinbouw. "Door als teler nauw samen te werken met een substraatspecialist, haal je het maximale uit jouw substraat. Elke situatie is anders, dus laat je goed adviseren voordat je een keuze maakt."

Wil je het volledige gesprek met Cock van der Spek van Lensli terugluisteren? Op goedemorgen.podbean.com komt de hele uitzending beschikbaar.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v