Lensli op weg naar 0% veen

Lensli op weg naar 0% veen

Lensli op weg naar 0% veen Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Lensli. En dat is terug te zien aan de samenstelling van de substraten die het bedrijf produceert. Lensli is dan ook hard op weg naar substraat met 0% veen, zo bleek vanochtend uit een gesprek met Accountmanager & Substraatspecialist Patrick Winkelman.

Lensli op weg naar 0% veen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol binnen de bedrijfsvoering van Lensli. En dat is terug te zien aan de samenstelling van de substraten die het bedrijf produceert. Lensli is dan ook hard op weg naar substraat met 0% veen, zo bleek vanochtend uit een gesprek met Accountmanager & Substraatspecialist Patrick Winkelman.

 

Winkelman was te gast in de studio van Paprika Tasty Radio en vertelde over de ambities van Lensli op gebied van duurzaamheid en de wijze waarop het bedrijf substraat maakt. Want de samenstelling en keuze voor grondstoffen is van groot belang voor de plantgezondheid, zo liet Winkelman weten. Lensli kiest meer en meer voor duurzame grondstoffen. Dit zijn organisch, hernieuwbare grondstoffen, maar die vragen wel om een aparte aanpak waarmee je moet leren omgaan. Ook is het niet altijd logisch hoe de verschillende grondstoffen op elkaar reageren en wat het effect ervan is op een teelt. Lensli werkt er hard aan om de producten steeds verder te optimaliseren.

Heb je de uitzending gemist en ben je nieuwsgierig hoe Lensli dit aanpakt? Luister de uitzending hier terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v