80-jarige Vos Capelle finalist BOV-Trofee

80-jarige Vos Capelle finalist BOV-Trofee

Het is een feestmaand voor Vos Capelle. De totaalleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen vierde deze maand op feestelijke manier haar 80-jarig jubileum en kreeg ook nog eens te horen dat het bedrijf de finale heeft gehaald voor de BOV-trofee.

Vos Capelle vierde donderdag 5 oktober met haar relaties haar 80-jarig jubileum. Vanaf 14:00 uur waren de gasten welkom op het bedrijfsterrein. De viering werd geopend met een speech van algemeen directeur Ron Vos, gevolgd door een documentaire over het 80-jarig bestaan van Vos Capelle, die hier te bekijken is. Daarna gaf de burgemeester van Waalwijk, Sacha Ausems, een speech waarin zij onder andere de nieuwe powerhub van Vos Capelle opende. Deze is nu officieel in gebruik en zorgt ervoor dat het bedrijf geen stroom meer hoeft af te nemen. Dit is mogelijk vanwege de stroom die Vos Capelle overdag met zonnepanelen opwekt. Die kan ’s nachts weer gebruikt worden in plaats van stroom van een externe leverancier. Laatste spreker was meteoroloog Reinier van den Berg, die een lezing gaf over klimaatverandering en de energietransitie.

Na dit officiële onderdeel van de dag was het tijd voor rondleidingen door werknemers van Vos Capelle, met als afsluiting een gezellige borrel met verschillende hapjes, geserveerd vanuit foodtrucks. Ook de werknemers van Vos Capelle hebben het jubileum goed kunnen vieren Op zaterdag 7 oktober vond een bedrijfsfestival ter ere van het jubileum plaats dat volledig gericht was op de werknemer. Hier konden werknemers met hun gezinnen meedoen aan allerlei activiteiten, voor jong en oud. Al met al een geslaagd jubileum.

BOV-Trofee
Het jubileum was niet het enige dat deze maand te vieren viel. Op woensdag 4 oktober kreeg Vos Capelle te horen dat ze in de finale staan voor de BOV-trofee. BOV staat voor Beste Ondernemers Visie en is in handen van JCI Hart van Brabant. De organisatie reikt ieder jaar de BOV-Trofee uit aan een ondernemer die volgens de jury de beste ondernemer is. Elk jaar wordt gekeken naar de prestatie van ondernemers wat betreft een specifiek thema. Dat thema is dit jaar 'Schaalbaar Succes', oftewel het zo inrichten van je bedrijf dat je goed in kunt spelen op snel veranderende technologieën en markten zodat je zowel in goede als slechte tijden succesvol blijft. Vos Capelle is dit jaar voor de trofee genomineerd en heeft dus, samen met Claassen Logistics en Reijrink Staalconstructie, de finale bereikt. Op 2 november zal een spannende ontknoping plaatsvinden waar eindelijk bekend wordt wie er met de trofee naar huis mag gaan.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v