'Groen is meer dan mooi'

'Groen is meer dan mooi'

Kennismaken met de mbo-opleiding Green design of één van de andere groene opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de open dag mbo van Zone.college op vrijdag 27 januari 2023 van 15.00 tot 20.00 uur.

"Tijdens de open dag mbo is er aandacht voor de opleiding Green design. Bloemen en planten inspireren. Kijk maar om je heen: interieurontwerpers, bloemstylisten, architecten en creatief ontwerpers – ze maken er de meest waanzinnige dingen mee. Maar groen is veel meer dan mooi. Groen is goed voor ons. Voor onze hoofden, onze lijven en de wereld van morgen. Daar moeten we in investeren. En dat doet de opleiding Green design!", aldus Zone.college.

Vooruitstrevend en praktijk-rijk
De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de beste experts uit binnen- en buitenland. Op deze manier zorgt de opleiding voor actueel en vooruitstrevend onderwijs. Studenten gaan aan de slag met opdrachten uit de praktijk en gaan regelmatig op excursie. Zo maken ze kennis met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in het vakgebied.  Erik van Gijtenbeek, locatie verantwoordelijke in Zwolle vertelt: “Bij het groene mbo van Zone.college gaat het ook echt ergens om. We leren studenten hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Denk aan de uitdagingen op het gebied van natuur, klimaat, energie, dieren, voeding en leefbaarheid. Studenten leveren zo een positieve bijdrage aan een mooiere, groenere toekomst.”
“Maar natuurlijk worden ze ook gewoon goed in hun vak en werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze samen met enthousiaste (gast)docenten, bedrijven en verschillende samenwerkingspartners uit het groene werkveld. Op deze manier halen we hun beste binnenste buiten.”

De open dag Green design in Zwolle vindt plaats op vrijdag 27 januari van 15.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan hier. Aanmelden via de website. Het is ook mogelijk om de open dag online bij te wonen. De online open dag is tussen 15.00 en 20.00 uur te bekijken via www.zone.college. Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v