Taste the future!

Taste the future!

Op dinsdag 30 januari kun je inspiratie opdoen en kennismaken met veelbelovende jonge talenten die (bijna) klaar zijn om de arbeidsmarkt te betreden tijdens de HAS Food Experience 2024. Het thema van dit jaar is 'Taste the future!'.

"Onze studenten zijn druk bezig met de realisatie van hun vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen om deze op 30 januari aan het publiek te presenteren. Wat mag je verwachten? Cruesli van reststromen uit de cacao-industrie, recepten die symptomen van AD(H)D verminderen, voedselverpakkingen op basis van schimmels, koffie gemaakt van zeewater, stress verlagende chocolade voor studenten en gebrouwen frisdrank."

Programma

  • 10.00 uur    Warm welkom op de HAS Food Experience
  • 10.30 uur    Opening
  • 10.45 uur    Bezoek aan de expositie met ruim 75 vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen bedacht en ontwikkeld door HAS studenten. Tot 14.00 uur semi-exclusieve entree voor business relaties van HAS green academy.
  • 14.00 uur    Entree voor familie, vrienden en niet-business relaties van HAS green academy
  • 16.30 uur    Uitreiking FoodManShip Awards en feestelijke afsluiting met borrel (tot 18.00 uur)

Je kunt jezelf hier aanmelden voor 30 januari. Je kunt kiezen voor diverse aankomsttijden, deze worden gevraagd ter indicatie. Tot 14.00 uur is er semi-exclusieve entree voor business relaties. Vanaf 14.00 uur bezoeken ook de familie en vrienden van de exposanten de expositie.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v