SV.CO versterkt directie

SV.CO versterkt directie

SV.CO is verheugd om te melden dat Miranda Duijnisveld per 1 januari 2023 is toegetreden tot de directie van het bedrijf. "Sinds drie jaar is Miranda bij SV.CO verantwoordelijk voor de financiën en heeft ze laten zien dat ze SV.CO een warm hart toedraagt. Ze heeft verschillende management zaken geïnitieerd en heeft ervaring in groeiende bedrijven, waarbij vooral Nature's Pride een onderdeel is van haar carrière."

De ervaring van Miranda Duijnisveld zal goed van pas komen in de hedendaagse en toekomstige ontwikkeling van SV.CO, zo meent het bedrijf. "Samen met haar willen we de groei van SV.CO blijven professionaliseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Miranda een waardevolle aanvulling zal zijn op onze directie en we kijken ernaar uit om met haar samen te werken om de toekomst van SV.CO te versterken."

De directie van SV.CO bestaat vanaf 1 januari 2023 uit Sander Verbeek (Teelt & Algemene zaken), Jelle Strijbis (Organisatie & Innovatie), Martijn Vreugdenhil (Commerciële zaken) en Miranda Duijnisveld (Financiën & HR).

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v