Allerlaatste plekken: jouw Top 10 gratis op de radio?

Allerlaatste plekken: jouw Top 10 gratis op de radio?

Het leukste evenement van december keert terug! Van 11 en 22 december luister je elke dag op Hortibiz Newsradio tijdens de 'Top 2023 Tuinbouw' naar de favoriete muziek van bedrijven uit de tuinbouw! En dit jaar kunnen kwekerijen GRATIS deelnemen! Wil jij een van de laatste plekken claimen, neem dan snel contact op. Misschien horen we de top 10 van jouw bedrijf dan straks ook op de radio!

Voor de vijfde keer organiseren Hortibiz Newsradio en Goedemorgen Nieuws de Top 2023 Tuinbouw! Dit keer niet vanuit World Horti Center, maar live vanuit onze spiksplinternieuwe radiostudio met uitzicht over Westland. Stel samen met jouw collega’s de favoriete Top 10 van jullie bedrijf samen en bezoek, indien gewenst, met elkaar de radiostudio tijdens het uitzenden van jullie eigen Top 10. Tijdens het live radio-uur is er ook ruimte om stil te staan bij de producten en diensten van jullie bedrijf.

Telers kunnen gratis deelnemen, voor toeleveranciers wordt een kleine bijdrage gevraagd om de uitzendingen mogelijk te maken. Reserveer hier jouw tijdslot voor de uitzending. De Top 2023 Tuinbouw wordt live uitgezonden tussen 11 en 22 december.
 
Vul hier gelijk jullie Top 10 allertijden in. Op het formulier kun je tevens aangeven wie van jullie naar de Hortibiz Newsradio studio komen tijdens de uitzending.

Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar info@hollandhortimedia.nl.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v