Golden Singolo Award naar Tuincentrum Osdorp

Golden Singolo Award naar Tuincentrum Osdorp

Tuincentrum Osdorp is op donderdag 16 maart 2023 verkozen tot de winnaar van de Golden Singolo Award 2023. Alle criteria waarop de winnaar van de Golden Singolo wordt beoordeeld worden bij dit tuincentrum op een zeer hoog niveau uitgevoerd. Tijdens een bezoek aan Opti-flor tijdens de Discover Opti-flor Days kregen zij deze prestigieuze award uitgereikt uit handen van Devin van Dijk, accountmanager tuincentra van Opti-flor. Tijdens deze verkiezing lieten zij medegenomineerden Groenrijk Schalk en tuincentrum Coppelmans uit Nuenen, achter zich.

De jury is onder de indruk van het ondernemerschap en waardeert de manier hoe dit Tuincentrum werkt met Opti-flor orchideeën. Zij zijn een echte ambassadeur van het merk en maken grote indruk met 5 tafels Opti-flor orchideeën, volledig in de Opti-flor huisstijl. De tafels zijn voorzien van het volledige POS pakket met tafelranden, posters, A4 leaflets en ook uitleg over het AQUO watergeefsysteem. Naast losse planten maken zij ook zelf arrangementen op met Opti-flor orchideeën.

Het ondernemerschap, de uitstraling en de bereidheid tot vernieuwing maakt van Tuincentrum Osdorp een voorbeeld voor collega ondernemers. Naast het winnen van de vergulde Golden Singolo zelf, ontvangt Tuincentrum Osdorp een Theatro Soul als blikvanger in haar tuincentrum. Ook worden er door Sandra Könings, lid van de jury en merk adviseur van Opti-flor inspiratie en tips gedeeld met deze tuincentrum ondernemer.  

Inspiratie bieden
Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Met de Golden Singolo Award proberen we ondernemers weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle ondernemers hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."
 

 

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v