Vrolijke drukte kwekers en kopers op Trade Fair

Vrolijke drukte kwekers en kopers op Trade Fair

Op 15 en 16 maart 2023 vond de Trade Fair na drie jaar eindelijk weer plaats in het Rijswijk. Deze keer niet op het veilingterrein in Naaldwijk, maar in de Broodfabriek in Rijswijk. Het enthousiasme van de circa 220 standhouders was er niet minder om, zo laat de veiling weten.

Op deze twee dagen durende beurs wisten kwekers, kopers en accountmanagers van Royal FloraHolland elkaar weer met succes te vinden. Het hoogtepunt van deze Trade Fair? De verschillende workshops, de noviteitenstand en natuurlijk het gemoedelijke contact tussen kwekers en handelaren.

Ook dit jaar zagen de circa 220 stands er weer prachtig uit en was het een feest om alle planten en bloemen van kwekers te zien. Het ontbrak de bezoekers van de beurs na afloop dan ook niet aan inspiratie. Daarnaast konden de bezoekers dit jaar ook workshops bijwonen. Er was voor ieder wat wils, zoals een workshop Floriday Explorer, een workshop Social Media in 2023 en een workshop over de toekomstbestendige sierteelt. Uiteraard was het evenement bovenal hét moment voor kwekers en handelaren om elkaar op een ongedwongen manier weer eens uitgebreid te spreken.

 

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v