'Reduceer waterverspilling tot wel 90 procent'

'Reduceer waterverspilling tot wel 90 procent'

Verspil je dagelijks veel water en kom je tijdens de warme periodes water tekort? Met de ‘Ultra Filtratie Systeem’ (UFS) van STS hergebruik je opgevangen drain-, hemel- en oppervlaktewater op een duurzame en efficiënte manier, zo laat leverancier JB Groep weten.

De UFS is een ‘stand alone’ systeem dat speciaal is ontworpen voor de agrarische sector en tuinbouw. "Waterverspilling binnen uw productie wordt gereduceerd tot wel 90%, afhankelijk van de kwaliteit van het ingangswater", aldus JB Groep.

Het systeem filtert vuil water tot bruikbaar schoon water. Zo schoon, dat het gefilterde water bruikbaar is voor het gewas. Dit komt door de verschillende filters in het systeem die aangeduid worden in Micron (μm). De UFS van STS heeft maar liefst drie filters die in dichtheid oplopen van 130 μm tot aan 0,02 μm. "Heeft u een beregening of nevelsysteem? Geen probleem! Het gefilterde water zorgt ervoor dat uw nozzles niet verstopt raken."

Wat de UFS uniek maakt, is zijn connectiviteit met de Cloud. "Zo kunnen wij bij JB Groep het systeem realtime uitlezen en eventuele downtime voorkomen. Heeft u interesse en wilt u graag meer weten over de Ultra Filtratie Systeem. Kom dan langs bij de stand van JB Groep tijdens HortiContact. Met alle plezier vertellen wij meer, geven advies en denken mee welke installatie het beste bij uw behoeften en omstandigheden past."

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Meest gelezen